Суспільство
5 вересня 2016
Прес-секретар Лукашенка пояснила, куди зник син президента
Раніше білоруські ЗМІ відзначили, що в останні місяці Микола вкрай рідко став з'являтися на публіці.
news-image

Прес-секретар президента Білорусі Наталія Ейсмонт повідомила, що відсутність сина Олександра Лукашенка, 12-річного Миколи, на офіційних заходах цього літа пояснюється його завантаженістю в школі. Про це в понеділок, 5 вересня, вона розповіла в інтерв'ю радіостанції «Говорить Москва», передає «Є!»

Крім того, він активно займається спортом, досить серйозно займається музикою. Взагалі, в принципі, сенсацію тут шукають на рівному місці. Її тут немає, - заявила Ейсмонт.

Вона додала, що Микола Лукашенко цього літа справді не відвідав конкурс «Міс Білорусь», але «дивно, що у кого-то з цього приводу питання виникають».

Раніше білоруські ЗМІ відзначили, що в останні місяці син Олександра Лукашенка вкрай рідко став з'являтися на публіці. Остання його зустріч на високому рівні відбулася 21 травня в Ватикані - з Папою Римським Франциском.

Через тиждень хлопчик з'явився в програмі «Головний ефір» на телеканалі «Росія 1», а після цього в пресі перестали згадувати про сина президента.

Судячи з репортажів, Миколи не було поруч з батьком у поїздках у Казахстан, Узбекистан, Гомельську область. 27 липня президент країни на самоті приймав парад з нагоди Дня незалежності Білорусі.

В останні роки Лукашенко-старший майже на всіх офіційних заходах з'являється в супроводі Миколи. Хлопчик свого часу зустрічався з Володимиром Путіним, Віктором Ющенком, Дмитром Медведєвим, Бараком Обамою. У різні роки він також стояв на трибуні під час військових парадів, брав участь в самітах СНД, був присутній на Олімпіадах у Пекіні і Сочі.

Читайте також: Фінський нейрохірург, побачивши стан президента Карімова, не вважав розумним продовжувати лікування