Київ
7 вересня 2016
На Облоні 19-річний молодик стріляв у жінку в під'їзді багатоповерхівки
Постраждалу забрала швидка.
news-image

Як повідомили у столичній поліції, киянка отримала непроникаюче вогнепальне поранення руки через те, що на сходовому майданчику будинку в неї вистрілив невідомий, передає «Є!»

Заявниця розповіла правоохоронцям, що, вийшовши з ліфта на одинадцятому поверсі багатоповерхівки, вона помітила на сходовому майданчику незнайомця, який без жодних погроз чи вимагання вистрілив у її сторону з пістолета. Киянка детально описала зовнішній вигляд нападника - і поліція почала його пошуки, - повідомили у поліції.

Постраждалу жінку забрала швидка. Наразі її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

З місця події експерти вилучили та направили на відповідну експертизу 9- міліметрову гільзу.

За попередніми висновками правоохоронців, чоловік стріляв із пристрою для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями.

Під час патрулювання, поліцейський екіпаж помітив схожого за описом чоловіка, який почав вести себе підозріло, а в результаті визнав свою причетність до стрілянини. 19-річного молодика затримано, - йдеться в повідомленні поліції.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає до семи років тюремного ув’язнення.

Наразі правоохоронці з’ясовують мотиви вчинення правопорушення.

Читайте також: У поліції Одеси прокоментували нічну стрілянину в готелі (фото, відео)