Наука та технології
8 вересня 2016
Стало відомо, коли з'явиться в Україні iPhone 7
За словами директора з маркетингу однієї із торгівельних мереж, в першу ніч оформлення попередніх замовлень в Україні iPhone 7 викликав значне зацікавлення українців.
news-image

Ціна на новинки буде вище, ніж у США, але на рівні вартості в Європі і Росії iPhone 7, новинка від компанії Apple, орієнтовно надійде у продаж в Україні в кінці жовтня. Про це повідомили в компанії Asbis-Україна, яка є офіційним дистриб'ютором компанії Apple в Україні, передає «Є!».

Орієнтовно очікуємо в кінці жовтня. Можливо раніше, - повідомив представник компанії.

Щодо можливої вартості сьомого iPhone в торгових мережах, в компанії зазначили, що ціна буде вище, ніж на ринку США, однак "аналогічною ціною в Європі і Росії".

У свою чергу директор з маркетингу мережі "Цитрус" Віктор Шолошенко повідомив, що орієнтовна ціна на iPhone 7 в Україні складе від 25 999 гривень.

Він також додав, що компанія побачила дуже великий інтерес до iPhone 7 в українців в першу ніч оформлення попередніх замовлень в Україні.

Нагадаємо, 7 вересня в Bill Graham Civic Auditorium в Сан-Франциско компанія Apple офіційно презентувала нову лінійку своєї високотехнологічної продукції, зокрема, смартфони iPhone 7 і iPhone 7+.

Читайте також: Дизайн нового iPhone 7 викликав суспільний резонанс