Події
12 вересня 2016
Зеленський прокоментував виступ «95 Кварталу» у Юрмалі
Комік попросив не шукати смисли , яких немає.
news-image

Лідер "Кварталу 95" Володимир Зеленський на сторінці у Фейсбуці прокоментував скандальний жарт про Україну, з яким студія виступила на фестивалі гумору в латвійській Юрмалі, передає «Є!»

Номер артистів викликав гнівні обурення громадських активістів, журналістів та політиків соцмережах.

Нагадаємо, артисти студії "Квартал 95" продемонстрували пародію на українських політиків, зокрема, президента Петра Порошенка і мера Києва Віталія Кличка. Користувачів соцмереж, які коментували виступ, обурили порівняння України "актрисою з німецьких фільмів для дорослих", а дипломатичну активність президента Порошенко – з жебрацтвом.

У зв'язку з цим Зеленський опублікував свій коментар з приводу скандального виступу.

Жарт, який викликав бурхливе обговорення не має двох , трьох смислів. Суть проста цієї репризи: досить брати кредити за які відповідати нашим дітям , онукам і тим, хто буде жити після нас і нести відповідальність за всі ті гидкі справи, які творимо ми. Ми - гордий народ, не жебраки. От і все. Більше тут немає інших смислів. Це жарт про вчинки наших вершителів, нашої влади, не про людей і не про нашу країну, - написав Зеленський.


Ви нас знаєте 20 років! Не мало, правда? Мир вам, вашим дітям, а лиходіїв скоро не буде, у них мало часу, дуже, вони це відчувають, трясуться... хапаються за останні "а ви чули, що вони сказали", нічого їх вже не врятує! За все, все, що зробили ці люди з нашою країною, за все це - відповідатимуть! Вибачте, якщо, щось не так сказав чи не був зрозумілий, - додав він.
Читайте також: У Полтаві вандали пошкодили п'ять меморіальних дощок учасникам АТО (фото)