Спорт
15 вересня 2016
«Зорі» не вдалося перемогти «Фенербахче»
Гра закінчилась внічию.
news-image

У матчі 1 туру групового раунду Ліги Європи "Зоря" на стадіоні "Чорноморець" зіграла внічию з "Фенербахче" (1:1), передає «Є!» із посиланням на Футбол 24.

"Зоря" розпочала матч набагато активніше за суперника. Вже на старті поєдинку луганці провели швидку атаку флангом, яку ударом головою завершив Петряк. Однак хавбеку "Зорі" трохи не вистачило влучності і куля пролетіла в сантиметрах від стійки воріт.

На куражі луганці продовжили впевнено йти вперед і тиснути на оборону "Фенербахче". Приголомшена турецька команда змушена була багато оборонятись і практично не атакувала. У першому таймі гості мали лише 2 напівмоменти. "Зоря" часто вибігала в стрімкі контратаки, однак завершити їх прицільним ударом ніяк не вдавалось.

Другу частину поєдинку луганці розпочали так само жваво і це дало свої результати. Каменюка відібрав м'яч у суперника на фланзі у центрі поля, протягнув його до карної зони суперника, віддав на Любеновіча, а той викотив м'який пас під удар неприкритому Гречишкіну. Півзахисник потужно і точно вистрілив у дев'ятку, не давши шансів голкіперу.

Після забитого м'яча "Фенербахче" почав активніше грати вперед, але команда часто обрізалась, надаючи шанси "Зорі" проводити контрвипади. Турецький гранд зміг створити кілька гольових моментів, але надійно на останньому рубежі діяв Шевченко.

Скандальний гол забив "Фенербахче" вже на 90+6 хвилині після виконання штрафного удару. Справа в тому, що арбітр додав 3 хвилини компенсованого часу, а команди переграли аж 6.

Ліга Європи. Група A. 1 тур

"Зоря" – "Фенербахче" – 1:1

Гол: Гречишкін, 52 – Кьяер, 90+6

Читайте також: В Одесі українські ультрас напали на турецьких уболівальників