Спорт
19 вересня 2016
Як це було. Відео гола «Динамо» – «Зоря».
Матч закінчився із рахунком 0:1.
news-image

У 8 турі УПЛ на НСК "Олімпійський" луганці зуміли переграти киян (0:1), передає «Є!» із посиланням на Футбол 24.

Вирішальний гол забив Опанасенко.

У турнірній таблиці чемпіонату України сьогоднішніх суперників розділяють лише 2 очки, тому цей поєдинок був дуже важливим з огляду на боротьбу за високі місця.

"Динамо" на правах господаря з перших хвилин заволоділо м'ячем. Кияни намагалися розвертати свої атаки через фланги, але захист "Зорі" діяв дисципліновано і блокував усі простріли "динамівських" хавів.

Також гості регулярно створювали і свої моменти. Один з найкращих трапився на 14 хвилині, коли Соболь опинився з м'ячем перед воротами суперника, обіграв Циганкова, але пробити повз Шовковського не зумів.

До кінця першої половини зустрічі команди діяли з великою кількістю помилок. Постійні втрати та неточні передачі збивали і без того невисокий темп матчу. В'язка гра продовжилася і після перерви.

Юрій Вернидуб освіжив атаку Петряком, через якого "чорно-білі" будували більшість своїх наступів.

Згодом на поле вийшов Любеновіч, якому судилося змарнувати найкращий момент матчу. Караваєв вивів серба на ударну позицію, але досвідчений футболіст не зумів переграти Шовковського.

Загалом голкіпер "Динамо" провів відмінний матч, закривши рот критикам, які активізувалися після гри з "Наполі". Напад "біло-синіх" підсилили Гусєв та Бєсєдін, однак останню третину матчу господарі головним чином змушені були ліквідовувати небезпеку біля своїх володінь

. Кулач час від часу втікав від оборонців "Динамо", змушуючи тих фолити.

На останніх хвилинах отримав свій шанс Бєсєдін. Гусєв створив момент для молодого нападника, але в останнього не вийшов удар. Доданий арбітром час був дуже напруженим.

У підсумку "Зоря" таки впіймала "Динамо" на контратаці, завершив яку Опанасенко.

Завдяки цій перемозі "чорно-білі" обходять "біло-синіх" у турнірній таблиці і стають другими.