Спорт
19 вересня 2016
Олімпієць Верняєв незадоволений, що йому видали квартиру в недобудові
Спортсмен вважає, що на ньому попіарилися.
news-image

Чемпіон Олімпіади-2016 зі спортивної гімнастики Олег Верняєв заявив, що йому видали сертифікат на квартиру в будинку, який здадуть лише в другій декаді 2017 року. Про це спортсмен написав у Facebook, передає «Є!»

За його словами, у березні 2015 року в Києві йому та іншим олімпійцям Жану Беленюку та Ігорю Радівілову видали сертифікати на квартири, які виявилися "просто дипломами".

Так от, до чого веду. Нам сказали, що в жовтні 2015 року буде здано будинок, вчора мені сказали , що будинок буде здано у другій декаді 2017 року, - розповів Верняєв .
Чесно сказати, відчуваю себе людиною, на якій можна просто попіаритися, як це часто буває, - зазначив спортсмен.

Верняєв додав, що його "золото і срібло Олімпійських ігор, срібло Жана, виявляється не варті того, щоб нам просто дали вже готові квартири" та зауважив, що "за Євробачення дають 3-кімнатну квартиру".

З цього випливає питання: а навіщо бути там, де тебе не поважають?! - заявив український чемпіон.

Нагадаємо, на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро 22-річний гімнаст виграв дві медалі - срібло в індивідуальному багатоборстві та золото у вправах на брусах. Олімпійська медаль Верняєва у багатоборстві стала першою за останні 16 років в історії української спортивної гімнастики після "бронзи" Олександра Береша в Сіднеї-2000.

Читайте також: У Фінляндії нарешті визначились щодо подарунка єдиній олімпійській медалістці