Суспільство
20 вересня 2016
Екс-мер Луганська, що організував «референдум», відпочиває у Карлових Варах (фото, відео)
Силовиків просять заарештувати Сергія Кравченка.
news-image

Колишнього мера окупованого Луганська Сергія Кравченка побачили в чеському місті Карлові Вари. Про це повідомив журналіст Сергій Іванов на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши відповідну фотографію, передає «Є!» 

Карлові Вари, 19.09.2016. Мало хто знає, що людина з дитячою коляскою - це колишній мер міста Луганська Сергій Кравченко. Корупціонер, державний зрадник, апологет "російської весни", спільник Єфремова, один з організаторів сепаратистського референдуму. Саме він змушував бюджетників надавати окупантам приміщення під цей "плебісцит", забезпечувати явку і контролювати правильне, тобто проросійське, волевиявлення. Після початку гострої фази протистояння між окупантами і ЗСУ залишив довірене йому місто і втік, - написав журналіст.

 Він також звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і генерального прокурора України Юрія Луценка, щоб правоохоронці затримали Кравченка.

Пропоную орієнтувати Державну прикордонну службу на забезпечення "Краві" теплого прийому під час його повернення з курорту. Юрію Луценко, це повністю Ваш клієнт, - написав Іванов.