Суспільство
23 вересня 2016
«Міс Україна-2013» Ганна Заячковська розповіла, чому втекла від чоловіка-мільйонера
Зараз дівчина живе в Америці та наполягає на розлученні.
news-image

Не так давно чоловік української моделі та володарки титулу "Міс Україна-2013" Ганни Заячковської  повідомив про зникнення своєї дружини. Тоді італійський бізнесмен Джанлуку Черваро розповів, що його обраниця пішла до іншого чоловіка, і навіть подав на українку заяву в суд за порушення шлюбного контракту, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Однак тепер стали відомі нові подробиці італійського скандалу. Так, американські ЗМІ повідомили, що чоловік постійно бив Ганну, і саме тому вона була змушена тікати.

Якби я залишилася, мій чоловік би мене вбив. І якщо не фізично, то морально. Він знав, що я поїхала у Нью-Йорк, просто хотів очорнити моє ім'я, - заявила Заячковська в інтерв'ю одному з американських видань.

Українська красуня зізналася, що піднімати руку чоловік почав вже через місяць після весілля. Дівчина відмовилася від всіх контрактів, щоб не створювати приводів для ревнощів, проте ситуація не змінилася.

Я думала, що вся справа в роботі. Відмовилася від усіх контрактів. Хоча ніяких приводів до ревнощів ніколи не давала. Він був моїм єдиним чоловіком. І до нього у мене ні з ким не було серйозних стосунків , - пояснила Ганна.

Зараз, за ​​повідомленнями ЗМІ, модель живе в Америці у своєї подруги і наполягає на розлученні.

Свобода - найважливіше, що може бути у людини. І я хочу, щоб кожна жінка знала, що вона має право залишити чоловіка, який завдає їй болю, і знову стати щасливою, - сказала Ганна.
Читайте також: Найбагатший африканець планує купити англійський «Арсенал»