Київ
28 вересня 2016
У Києві волонтерка розмалювала їдальню для малозабезпечених, пенсіонерів і безхатченків (фото)
У їдальні щодня готують 2 500 порцій їжі.
news-image

У рамках благодійного проекту «Барви надії» художниця-волонтер Валерія Моє розмалювала їдальню для малозабезпечених, пенсіонерів і безхатченків, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Благодійна їдальня, де щодня готують 2 500 порцій їжі для соціально незахищених мешканців міста, стала першим етапом проекту.

Проект «Барви надії» – яскравий приклад взаємодії міської влади з благодійними організаціями, волонтерами та бізнес-сектором.

Фірма Caparol безкоштовно надала фарби в необхідній кількості для втілення проекту, Благодійний фонд «Соціальне партнерство» разом із художницею-волонтером Валерією Моє створюють ескізи та втілюють їх у життя. А міська влада підібрала об’єкти, які найбільш підходять для його впровадження.

Мета проекту – провести серію акцій із декору окремих приміщень у різних організаціях соціального значення, таких як лікарні та інтернати для хворих дітей.

За підтримки Київської міської державної адміністрації обрано соціальні дитячі установи, які найбільш потребували яскравих візуальних перевтілень, серед них: Київська міська дитяча клінічна лікарня № 1 та № 2, Святошинський дитячий будинок-інтернат (для хлопців), Дарницький дитячий будинок-інтернат (для дівчат), Київська міська дитяча клінічна лікарня № 6.