Київ
30 вересня 2016
Осінню виставку квітів на Співочому полі буде внесено до Книги рекордів України
«Мелодія осені» чекає на відвідувачів з 7 жовтня.
news-image

Вперше 3-D інсталяція на Співочому полі буде внесена до Книги рекордів України, передає «Є!» із посиланням на Київзеленбуд.

«Мелодію осені», що заспіває на Співочому полі з 7 жовтня буде внесено до Книги рекордів України. 3700 кв.м. прикрасять 15 тис. хризантем різних сортів, що поєднають 100 тис. метрів різнокольорових шнурів, 200 кг декоративної мульчі, 100 кг різнокольорової мармурової крихти. Цьогорічна виставка хризантем присвячена багатовекторним різнокольоровим площинам, що з’єднані в єдиному різнобарвному хризантемовому океані, - йдеться в повідомленні відомства.

«Мелодія осені» буде присвячена 60-річчю з дня утворення Управління КО «Київзеленбуд».

У грандіозній 3-D інсталяції ми вирішили поєднати декілька стилів сучасного дизайну: yarn bombing (сучасний вид вуличного мистецтва з використанням ниток чи пряжі), ленд-арт та східний сад. Впевнений, що хризантемовий фестиваль, які створюють наші працівники, занурить кожного в красу і спонукає до нових звершень, - підкреслив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний.


Вхід на територію Співочого поля з 7 по 30 жовтня для дітей до 7 років, учасників бойових дій, пенсіонерів – безкоштовно, для інших- 30 грн.

Традиційно, щовихідних проводитимуться майстер-класи, квести та демонстрація фільмів.

Читайте також: За п'ять років у Києві буде створено Меморіальний центр жертвам «Бабиного яру» - Кличко