Суспільство
3 жовтня 2016
Білорусу, який проніс прапор РФ на Паралімпіаді, хочуть подарувати квартиру
Андрій Фомочкін проніс прапор Росії під час параду атлетів на церемонії відкриття Паралімпіади 2016.
news-image

Представнику міністерства спорту і туризму Білорусі Андрію Фомочкіну, що ніс прапор Росії на церемонії відкриття Паралімпіади 2016, хочуть подарувати квартиру, повідомила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова на своїй сторінці в Facebook, передає «Є!»

За словами Захарової, їй зателефонував знайомий, чий товариш вирішив зробити такий подарунок Фомочкіну на знак захоплення його вчинком.

Тиждень тому мені зателефонував знайомий з проханням вислухати його знайомого, у якого "до мене є справа". Постановка питання для мене звична. Але цього разу російський народ вразив мене в саме серце:

- Марія, знаєте, мене так захопив вчинок білоруса Андрія Фомочкіна, який, не дивлячись на рішення міжнародних чиновників від спорту, проніс на відкритті Паралімпіади в Ріо російський прапор, що я хочу подарувати йому квартиру. Допоможіть будь ласка, - написала Захарова.

Всього розповідати не буду. Скажу тільки, що квартира справжня, в готовому будинку - це я, природно, особисто перевірила. А хто цей загадковий граф Монте-Крісто і як відреагує наш білоруський герой на такий подарунок, ви дізнаєтеся завтра, бо сьогодні Андрій Фомочкін приїхав у Москву, - пояснила вона.

Нагадаємо, Андрій Фомочкін проніс прапор Росії під час параду атлетів на церемонії відкриття Паралімпіади 2016 на знак солідарності з російськими паралімпійцями, яких не допустили до Ігор. За цей вчинок він був позбавлений акредитації на Ігри.

Читайте також: У «ЛНР» похвалилися, що на праймеріз прибули спостерігачі з 17 країн