Суспільство
3 жовтня 2016
Білорусу, що проніс прапор Росії на Паралімпіаді, подарували квартиру в Підмосков'ї
Президент групи компаній "Сапсан" вручив Фомочкіну сертифікат на квартиру.
news-image

Президент групи компаній "Сапсан" Сергій Шмаков вручив начальнику відділу зимових видів спорту Міністерства спорту Білорусі Андрію Фомочкіну сертифікат на однокімнатну квартиру. Вручення сертифікату відбулося на прес-конференції в Москві, передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

Я хочу висловити вдячність Андрію Фомочкіну за його вчинок, зараз вся наша країна повинна рівнятися на таких людей, - зауважив Шмаков, вручаючи Фомочкіну сертифікат на квартиру.
Думка подарувати квартиру прийшла не відразу, це був фантастичний вчинок. Саме вчинок, а днів десять тому в голову прийшла думка, що не можна це просто так залишити. Раз я будівельник, значить треба з будівництва вибирати. Квартира в шикарному житловому комплексі, це не піар, нічого такого, це просто від мене особисто, мені дуже приємно зараз, - сказав Шмаков.

Житловий комплекс, в якому розташовується подарована Фомочкіну квартира, знаходиться в Солнечногорському районі Підмосков'я у 25 км від МКАД. Середня вартість однокімнатної квартири становить 3,1 млн рублів.

Андрій Фомочкін проніс прапор Росії під час параду атлетів на церемонії відкриття Паралімпіади 2016 року. За це він був позбавлений акредитації на змагання.

Читайте також: Білорусу, який проніс прапор РФ на Паралімпіаді, хочуть подарувати квартиру