Спорт
7 жовтня 2016
Україна зіграла внічию з Туреччиною
Гра закінчилась з рахунком 2:2.
news-image

У матчі відбору до ЧС-2018 Україна на стадіоні "Конья Бююкшехір" Україна зіграла внічию з Туреччиною (2:2), передає «Є!» із посиланням на Футбол 24.

Перший тайм команди провели досить рівно, час від часу обмінюючись гострими випадами. Хороший момент, аби відзначитись створив Ярмоленко, який на куті карної зони обіграв 2 опонентів навісив на Зінченка, а той пробив головою повз ворота з вигідної позиції.

На удари з дальної дистанції наважувався Коноплянка. Однак його рішення викликали багато питань.

Турки відповіли кількома контрвипадами, але серйозної загрози біля воріт Пятова не виникало.

А в середині першої половини стрімка атака "синьо-жовтих" завершилась призначенням 11-метрового у ворота турків. На Кравці у карній зоні сфолив Еркін. Не надто впевнено, але все ж реалізував пенальті Ярмоленко.

За кілька хвилин Туреччина провалилась у обороні і пропустила другий м'яч. Українці вдало розбили пресинг суперника на власній половині, Степаненко з центрального кола віддав довгу передачу верхом на Ярмоленка, який опинився на вістрі атаки. "Динамівець" виграв позицію у опонента і віддав зручний пас на Кравця, а той впевнено пробив у кут воріт.

На 33-й хвилині арбітр допоміг "синьо-жовтим", не поставивши пенальті у ворота Пятова.

Турки більш активно почали пресингувати українців і грати щільніше у середині поля, що принесло свої плоди. Команда Шевченка почала більше втрачати м'яч і втискатись у свою карну зону при обороні. Не давали українцям спокою флангові гравці Туреччини, які постійно виконували загострюючі передачі в карну зону. Зокрема варто відзначити Мора.

Все ж господарі змогли відіграти один м'яч до перерви. Після розіграшу кутового, Туфан головою переправив сферу у ворота Пятова на 45+1 хвилині.

На початку другого тайму команди обмінялись гострими моментами. Удар головою Кана після розіграшу стандарту пройшов в лічених сантиметрах від порожнього кута воріт України, а Кравець з хорошої позиції замикав простріл Соболя, але Бабаджан переправив м'яч у поперечину.

Чимдалі Україна почала більше приділяти увагу захисту не надто вдало організовувала контратаки. Турки ж відчули момент слабкості суперника створили кілька неприємних моментів. Зокрема у середині тайму "синьо-жовті" провалились у обороні і Джанер завершив стрімку атаку команди ударом в стійку з вбивчої позиції.

На 81-й хвилині туркам вдалось дотиснути українців. Степаненко сфолив на Джанері під час розіграшу стандарту і арбітр вказав на 11-метрову позначку. Чалханоглу еталонно виконав удар і зрівняв рахунок.

Читайте також: Курс валют на 7 жовтня