Суспільство
7 жовтня 2016
Британські ЗМІ запідозрили росіянку в телепортації
У реальності телепортації поки не існує, а росіянка на дорозі виявилася з іншою метою.
news-image

7 жовтня відразу кілька британських ЗМІ розповіли про «телепортації жінки на жваву дорогу» в Росії.

Про «путінські технології телепортації» сьогодні написали Daily Star, The Sun, Daily Mail та ще кілька англомовних видань, інформує «Є!».

«Таємничий людина в лабораторній одязі« переміщуватися »на жваву трасу на тлі чуток про те, що Росія розвинула фантастичну технологію», - розповідає заголовок The Sun.

Всі видання наводять як приклад відео, де на трасі під колеса вантажівки ледь не потрапляє жінка. Автомобіль робить різкий віраж і об'їжджає її, а та спокійно йде до узбіччя, передає tut.by.

Видання пов'язують це відео з російською програмою «Національна технологічна ініціатива», про проект якої стало відомо в червні 2016 року. Серед планів в ній - «нейроинтерфейс, квантові обчислення, телепортація, використання природоподобное явищ для передачі інформації». Пізніше Агентство стратегічних ініціатив, яке створило програму, відмовилося від ідеї телепорту.

Відео з жінкою посеред дороги вперше з'явилося в Мережі ще в травні 2013 року. Судячи з підписі до ролика, інцидент стався в Башкирії (Росія), недалеко від села Подималово. Автори записи повідомили, що жінка намагалася накласти на себе руки, проте спроба виявилася невдалою завдяки реакції водія.