Політика
8 жовтня 2016
Саакашвілі розповів про своє можливе повернення в Грузію
Не покине Україну за будь-яких результатах виборів в Грузії.
news-image

Міхеїл Саакашвілі заявляє, що не покине Україну за будь-яких результатах виборів в Грузії.
Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що відвідає Грузію після виборів, не побоюючись затримання, але має намір продовжувати працювати в Україні.

Вони (діюча влада) Порушили кримінальну справу, але нещодавно в центрі Тбілісі був мітинг, де було 70 тис. Чоловік - це дуже багато, як якщо б в Україні на Хрещатик вийшло 500 тис. Чоловік. Це означає, що там навіть пальцем мене ніхто не чіпатиме в умовах, коли майже вся поліція на нашому боці, збройні сили на нашому боці, тобто на стороні державності і законності. Сил правоохоронців Іванішвілі не вистачить, у них руки занадто короткі, щоб до мене дотягнутися

- розповів М.Саакашвілі в ефірі програми "Вечірній прайм" на телеканалі "112.Украіна" в п'ятницю ввечері в ході відеодзвінка.

Екс-президент Грузії зазначив, що не поїхав до Грузії перед виборами, щоб не давати діючої грузинської влади приводів для провокацій і насильства.

Єдина причина, через яку я не приїхав - я не хотів, щоб це була причина для якихось насильницьких дій

- говорить М.Саакашвілі.

Разом з тим він розповів, що однозначно з'їздить до Грузії після завтрашніх виборів, але це не буде його поверненням, адже він має намір продовжувати працювати в Україні.

Звичайно, якщо б я був в Грузії, то вибори було б набагато легше виграти. Але зараз моя партія лідирує, моя дружина - одна з самих популярних лідерів в Грузії. Думаю, що завтра (в суботу - ред.) Є дуже хороші шанси ці вибори виграти. у мене великі плани на Україну, я сюди не просто так приїхав, я ж не якийсь гастролер, тому я не вважаю, що повинен покинути поле битви тут. Але однозначно, після виборів я приїду до Грузії, я буду допомагати моїй країні, я візьму відпустку за свій рахунок і буду залучатися найближчі дні в якісь процеси

 - сказав М.Саакашвілі.