Події
8 жовтня 2016
На Закарпатті своя організована злочинність
На Закарпатті викрито організовану групу наркоторговців
news-image

На Закарпатті СБУ викрила організоване угруповання наркоторговців, повідомляє «Є!» посилаючись на пресс-центр СБУ.

 

Організоване угруповання наркоторговців, які оптом збували наркотики рослинного і синтетичного походження в Мукачівському, Рахівському та Тячівському районах Закарпаття, викрила Служба безпеки України спільно з поліцією.

Зазначено, що співробітники спецслужби затримали розповсюджувача наркотиків в центрі Мукачева "на гарячому" під час реалізації чергової партії "товару". Спецоперація із затримання інших членів банди відбулася одночасно в місцях їх проживання. Повідомляється, що під час обшуків правоохоронці вилучили велику кількість готівки в іноземній і національній валюті (за попередніми підрахунками понад 100 тисяч гривень), готові до вживання наркотики (на 150 тисяч гривень за цінами "чорного" ринку), прекурсори, пристосування для зважування та фасування (дозування).

 

Також оперативники СБУ встановили, що до функціонування мережі виготовлення та збуту наркотиків причетний близький родич депутата однієї з місцевих рад області. Учасники злочинної групи, в тому числі близький родич депутата, затримані. Гроші і наркотики вилучено

 - доповіли в відомстві.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії. Нагадаємо, нещодавно в Київській області військова прокуратура спільно з працівниками СБУ затримали інспектора патрульної поліції, який систематично збував наркотичні засоби.