Суспільство
10 жовтня 2016
«Луганськ проти інтервентів» - у «ЛНР» відбувся мітинг проти іноземних місій
Напередодні взяти участь у мітингу закликав ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький.
news-image

Мітинг проти можливої ​​появи іноземних збройних місій в "ЛНР" відбувся в центрі Луганська, передає «Є!» із посиланням на луганські ЗМІ.

Повідомляється, що на мітинг зібралися "представники громадськості, трудових колективів, профспілкових організацій, пенсіонери щоб висловити свій категоричний протест проти можливої ​​появи в "республиці" іноземної збройної місії".

Учасники мітингу тримали в руках плакати: "Ні - іноземній інтервенції під виглядом збройної місії", "Луганськ проти інтервентів", "Озброєна місія = військова інтервенція", "Ми самі забезпечимо свою безпеку".

Напередодні взяти участь у мітингу закликав ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький.

Як відомо, раніше Україна неодноразово заявляла про необхідність введення на Донбас місій у різних форматах – наприклад, миротворчої місії ООН або поліцейської місії ЄС.

Своєю чергою, у  "ЛНР" заявили, що не хочуть не лише введення на Донбас нових збройних місій, але навіть озброєння представників ОБСЄ, що вже знаходяться в зоні конфлікту .

Читайте також: В Одесі на Куликовому полі відбулася сутичка між антимайданівцями, «Правим сектором» та спецназом (фото, відео)