Бреду Пітту дозволили побачення з дітьми
Анджеліна Джолі дозволила Бреду Пітту відвідати їх спільних дітей, опіка над якими до 20 жовтня 2016 року повністю перейшла до Джолі.
news-image

За словами джерела, близького до актора, Бред провів з ними «кілька прекрасних годин» під наглядом лікаря, пише «Є!». Офіційний представник 52-річного Пітта не став коментувати для преси це побачення.

Актор не бачив своїх дітей з 19 вересня - з того дня, коли Анджеліна Джолі подала на розлучення з ним. А на 20 жовтня призначено судове засідання, на якому буде прийнято рішення про те, як, коли і скільки разів Пітт зможе бачитися зі своїми спадкоємцями. До цього часу діти як і раніше будуть жити з матір'ю. Раніше повідомлялося, що Бреда не притягатимуть до кримінальної відповідальності за інцидент на борту їх з Анджеліною Джолі сімейного літака. ФБР відмовилося проводити розслідування у справі про жорстоке ставлення актора до своїх дітей. Також джерела відзначили, що Джолі і сама не хотіла, щоб справу було заведено.

З чуток, 14 вересня на борту приватного літака, на якому подружжя прямували в Лос-Анджелес, Бред Пітт накричав на сина і вдарив його. Однак під час огляду підлітка співробітники окружного відділу по захисту дітей і сімей не виявили на його тілі слідів ударів. Зараз сімейне гніздо Пітта і Джолі спорожніло. Бред переїхав до близького друга, який теж проживає в Лос-Анджелесі, а Джолі і діти - в особняк в закритій частині міста.