Суспільство
10 жовтня 2016
4 ефективні напої, які бадьорять не гірше кави
Не можете бадьоро прокинутися вранці? Скористайтеся рецептами простих натуральних напоїв, які відмінно бадьорять і додають енергії вранці. Вони корисні і не містять в собі небезпечної хімії. Записуйте рецепт природних енергетиків
news-image

Щоб відчути прилив сил, зовсім не обов'язково пити каву і вже тим більше купувати енергетичні напої, у складі яких суцільна хімія.

Є прості, доступні, але не менш ефективні натуральні препарати. Вони зарядять вас бадьорістю на цілий день, активізують роботу мозку, зміцнять імунну систему і дадуть енергію для нових звершень. Вони практично не мають побічних дій, пише «Є!».

Правда, зловживати ними все ж не коштує, щоб не вимотувати організм!
Ось 5 засобів зі збадьорюючою дією:

1) Настоянка елеутерокока - гривень 10 у будь-якій аптеці, вистачає на 4 сесії (в середньому). Приймати відповідно до інструкції.

2) Женьшень в гранулах (ціна теж близько 10 гривень). 5 штук в рот, якщо потрібно бути бадьорим години три, 10 штук вистачає на 5 годин, від 15 до 20 - щоб мозок "після вчорашнього" запустився.

3) Зелений чай + 1 часточка лимона + 1 чайна ложка меду. Добре бадьорить. Вистачає на 2 години. При цьому знімає нервову напругу. Дуже добре допомагає перед іспитами, важливими співбесідами і тому подібне.

4) 1 частина молочного улуну, 1,5 частин женьшень улуну (бажано кам'яний, впроваджений), 1 частина пуера. Бадьорить настільки, що мої знайомі, любителі хімії, відмовилися від неї на користь цієї чайної суміші моєї рецептури. Загострюється увага, з'являються сили, активізує мозкову діяльність. Перевірено на собі!

Та і про всяк випадок перед вживанням усіх перерахованих інгредієнтів прочитайте інструкцію або проконсультуйтеся з вашим терапевтом

Харчуйтеся правильно і повністю відмовтеся від шкідливої їжі.