Смартфон iPhone 7 несподівано вибухнув прямо в руках!
Отже, не найкращі...
news-image

Ситуація, яка склалася зі смартфоном Galaxy Note 7, змусила громадськість задуматися про безпеку подібних пристроїв. Через недопрацювання інженерів Samsung, десятки людей залишилися без даху над головою, а сотні отримали ушкодження різного ступеня тяжкості. Сьогодні подібна ситуація сталася з власником смартфона iPhone 7.

Житель Китаю запевняє, що під час зйомки відео на iPhone 7, смартфон несподівано вибухнув прямо у нього у руках. У підсумку, на декількох пальцях з'явилися опіки, а на обличчі залишилася явні рани через скло «яблучного» смартфона, що розлетілось, повідомляє «Є!».

Незадоволений власник флагмана Apple відразу ж звернувся в службу технічної підтримки, практично відразу ж отримавши відповідь.

У відповідному листі говорилося, що представництво Apple в Китаї не уповноважене вирішувати подібні питання, тому його запит був переданий відповідним фахівцям в штаб-квартирі Apple. Чим закінчиться ця історія поки що невідомо, але залишається сподіватися, що випадок самовільного вибуху iPhone 7 носить одиничний характер.

Нагадаємо, що незабаром після початку продажів в США і Європі, багато покупців iPhone 7 і iPhone 7 Plus виявили дивний шум, який виходив від процесора Apple A10 Fusion. Не виключено, що вибух «яблучного» смартфона в Китаї якось пов'язаний з цією конструктивною особливістю, але остаточну причину визначать фахівці.