Суспільство
11 жовтня 2016
В РФ виявлено оголошення про збір коштів на бомбосховище (фото)
«Ядерна війна» - сама це і є основною причиною збору коштів.
news-image

У мережі викликало ажіотаж виявлене в Росії оголошення про збір коштів на будівництво бомбосховища у зв'язку з очікуваною "ядерної агресією в адресу РФ з боку недружніх країн".

Фото з таким оголошенням опублікував у своєму Twitter російський опозиційний діяч Олексій Навальний.

В оголошенні просять мешканців будинку здати по 500 рублів, щоб прискорити будівництво бомбосховища. Зазначається, що кожен, хто здав гроші, отримає іменний пропуск в притулок, яким зможе скористатися в разі ядерної загрози.

Також там пишуть, що кількість місць у бомбосховищі обмежена.

Навальний назвав це оголошення гарною ідеєю для стартапу.

Його пост зібрав 300 ретвітів і більше 240 лайків.

"Дійсність така, що вже не розумієш, кожен такий інформпривід — це справжня новина або вдалий тролінг", "А що там Бастрикін з цього приводу каже? Не заклик до ядерної війни? Ні? "Всі жартували про маразм, але маразм перейшов в клінічну стадію. Сумно, що тi, хто сидить біля керма країни, цього не розуміють", "Схоже, відбивати агресію народ не збирається. Всі сподіваються пересидіти в притулках, а потім вибратися і подивитися, чия взяла", "Агонія ідіотів", "А "стартап" в чому полягає — таки будувати або тільки гроші збирати?", "Ховатися не треба, краще швидка смерть, ніж довга мука. Чорнобиль нам все наочно показав", — коментують оголошення користувачі Twitter.
Читайте також: Кравчук розповів, чому Україна перестала бути ядерною державою