Політика
12 жовтня 2016
Ігор Райнін: загрозу дестабілізації ситуації у Харкові зберігаєтся
Глава Адміністрації президента України заявляє про те, що необхідно вживати певні заходи, щоб загрози дестабілізації ситуації у Харкові не було.
news-image

Глава Адміністрації президента України і колишній голова Харківської ОДА Ігор Райнін заявляє про те, що в Харкові зберігається загроза дестабілізації ситуації, якщо не вживати певних заходів.
Про це він повідомив в інтерв'ю «24 каналу».

«Якщо не вживати якихось заходів і нічого не робити, то звичайно існує»

, - заявив він, відповідаючи на питання, чи існує на сьогоднішній день в Харкові загроза дестабілізації ситуації, інформує «Є!» з посиланням на УНІАН.

«Що стосується Харківської області, то у нас прийнято три програми – це «антитерор», програма по (цивільній) безпеці і програма територіальної оборони»

, - додав Райнін.

«Харків - стратегічний регіон, Харківська область - це регіон, який має 600 км кордону: 300 - з Росією і 300 - з зоною АТО, причому і з Донецькою, і з Луганською областю. Найбільша кількість переселенців в Харківській області, кожен 10 переселенець в Харківській області. Це форпост не тільки України, це форпост Європи, тому що це на Сході крайня мирна точка Європи »

, - заявив він.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко в кінці серпня призначив Ігоря Райніна главою адміністрації президента, відзначивши успішну роботу Райнина на посаді голови Харківської ОДА.

Читайте також: Чи буде «сьома хвиля мобілізації»? - Порошенко зробив заяву (відео)
Читайте також: «ДНРівець» використовував немовля для прикриття від Нацгвардії