Політика
11 грудня 2014
Антон Геращенко:«У нас учасників ліквідації Чорнобильської аварії в три рази більше, ніж їх було насправді».
Народний депутат фракції "Народний фронт" у Верховній Раді, Секретар Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Антон Геращенко має намір дізнатися, скільки людей отримують пенсії понад 10 тисяч.
news-image

За його словами , щоб  виплачувати таки великі пенсії, держава часто залазить у борги. Крім того, скорочення соціальних пільг є вимогою часу і міжнародних організацій, які надають кредити Україні.

«Якщо у вас немає грошей, де ви їх візьмете? Звичайно, візьмете в борг, але ваші кредитори скажуть: а ми не будемо вам давати кошти, тому що ви їх або разворуете, або витратите невідомо на що. А ще у вас є війна ", - заявив Геращенко.

"Тому всі міжнародні інститути, у яких ми можемо позичити кошти, кажуть, що час перестати грати в популізм. У нас тільки учасників ліквідації Чорнобильської аварії в три рази більше, ніж їх було на ділі. А скільки у нас інших фальсифікацій, а скільки людей отримують великі пенсії, яких вони не заслуговують? " - наголосив нардеп.

"Є дуже багато питань, оскільки для того, щоб виплачувати ці пенсії або соціальні пільги тим, хто їх не заслуговують, у нас держава часто залазить в борги", - підсумував  Антон Геращенко.