«Нафтогаз» готовий забезпечити газом всіх користувачів
У «Нафтогазі» поінформували, що станом на 11 жовтня отримали понад 1000 договорів, з яких вже підписано близько 800, ще близько 250 договорів перебуває в процесі обробки та погодження
news-image

НАК «Нафтогаз України» має достатні запаси газу для безперебійного постачання споживачам під час опалювального сезону. Про це йдеться у повідомленні прес-служби компанії, передає «Є!».

«НАК «Нафтогаз України» має достатні запаси газу для безперебійного постачання газу споживачам, що підпадають під дію Положення про покладання спеціальних обов'язків, протягом усього опалювального сезону. Компанія закликає усіх виробників тепла, які планують закупати паливо у Нафтогазу, своєчасно укласти договори на постачання газу», - йдеться у повідомленні.

У компанії зауважили, що «Нафтогаз» надає номінації усім виробникам тепла, з якими має оформлені договірні відносини та які відповідають встановленим законодавством критеріям. «Ці підприємства вже можуть постачати тепло споживачам», - додали у НАК.

«Зі 190 найбільших компаній, які використовують 97% загального обсягу газу для виробництва тепла, договори з «Нафтогазом» уклали 107 підприємств. Решта або не встигли надіслати договори, або мають намір купувати газ у інших постачальників», - розповіли у компанії.

У «Нафтогазі» також поінформували, що станом на 11 жовтня отримали понад 1000 договорів, з яких вже підписано близько 800, ще близько 250 договорів перебуває в процесі обробки та погодження, у тому числі, з Державною фінансовою інспекцією. Ще близько 300 договорів наразі не надійшли до «Нафтогазу».