Війна
14 жовтня 2016
Асад пророкує Третю світову
Запах війни відчувається в повітрі
news-image

У повітрі відчувається запах Третьої світової війни, заявив президент Сирії Башар Асад...

За його словами, в даний момент головним джерелом проблеми є тероризм. Він додав, що сьогоднішня ситуація на світовій арені схожа на "холодну війну в стадії розвитку", повідомляє «Є!».

Ми бачимо ескалацію конфлікту, але головна мета (США) - зберегти американську гегемонію над світом, не дозволити нікому бути партнером на політичній або міжнародній арені, будь то Росія чи навіть їх союзники на Заході. Тому це запах війни, яку ви описали як Третю світову війну, відчувається в повітрі, але це ще не пряме військове зіткнення

 - сказав Асад.

Він також підкреслив, що Росія, Іран і Хезболла його постійні союзники на "легальній основі", а є інші країни, які, на думку Асада, "втручаються саме з метою підтримки терористів".

Нагадаємо, Алеппо зараз частково контролюють повстанці. Армія президента Башара Асада за підтримки Росії завдає бомбардування по Алеппо, правозахисники говорять про численні жертви. США і ряд країн світу засудили такі дії Асада і Москви. Переговори між США і Росією щодо Сирії були фактично заморожені.