Події
15 жовтня 2016
Москва нанесла сильний удар по ДНР
Все буде добре, можливо, колись...
news-image

Москва жорстко покарала Захарченко. І він вимушено кидає пенсіонерів "республіки".


Як всім відомо, міфічні українські диверсанти жорстоко познущалися над Олександром Захарченко, підло виставивши його в поганому світлі перед пенсіонерами ДНР (версія ватажків терористів) - нелюдські хакери знищили електронну базу даних, через що вересневі пенсії в «республіці» виплатили з затримкою і без обіцяної 10% -ої надбавки.
Слід гадати, найбільш старанно "знищували базу даних" саме по надбавку, оскільки інформація щодо основних пенсій була відновлена ​​досить швидко, тоді як по 10% -ої досі «лежить», повідомляє «Є!».


Якщо серйозно, то в соцмережах Донбасу ходить інформація, що «Захера» (так там називають А. Захарченко і сепаратисти, і українські патріоти) покарали «російські». Нібито обіцяна їм надбавка не була узгоджена з Кремлем, а тому в Москві чи то просто немає на неї грошей, чи то вирішили поставити «главу республіки» на місце за самоуправство.
Підтверджує цю версію той факт, що в середовищі сепаратистів шириться інформація, що в жовтні пенсіонерам виплатять відразу подвійну надбавку (20%). Тоді як сам Олександр Захарченко обіцяє відновити базу даних до кінця кварталу, тобто до кінця грудня; причому мова йде про 10%, ніхто не обіцяє повернення за вересень-листопад.
Так що обіцяного 3 місяці чекають ... Чи все-таки 3 роки? З урахуванням непередбачуваності ситуації в ЛДНР і поступового погіршення економічної ситуації в Росії прогнозувати щось навіть на 3 місяці вперед дуже складно.