Інтернет
15 жовтня 2016
Українка написала шокуючу відповідь брату-офіцеру Росії
Братський народ вітає!
news-image

"ОТРИМАЛА ЛИСТ ВІД МОГО БРАТА ОФІЦЕРА РОСІЙСЬКОЇ АРМІЇ у відставці, живе в Підмосков'ї, мабуть, уже й туди докотилася моя "слава укрофашісткі"))) Багато років ми взагалі не спілкувалися і ось ...", про це пише у своєму Facebook  Марія, передає «Є!».
(Орфографія і пунктуація автора збережені, – прим. Є l Єдність.інфо).

ПРИВІТ, РІДНА КРОВ!

Галя, згадай дідуся Павла, який тебе любив. але не Шмаров-шалава УКРОЖОПАСТАНСКУЮ. ВІН ЛЮБИВ свою добру і улюблену внучку. Згадай і перестанемо УКОЖОПОСТАНІТЬСЯ! Не ганьби ДІДУСЯ !!!!! НЕ ганьби наш РІД !!! І бабки КВЕТЧІХУ !!!

Галя, ти бачила РОСІЙСЬКИХ окупантів? Хто їх бачив? На прикладі Сирії видно, що коли РОСІЯ воює, то всі Обісравшись біжать в сраку! Я 27 років прослужив в армії і знаю на що здатна розкрадена Укропская Армейка і на що здатна АРМІЯ РОСІЇ. Армія РОСІЇ - друга в СВІТІ по наземній силі. Якби Росія захотіла, то завтра ТРИКОЛОР майорів би над Радою, як над Рейхстагом. замість амерікосовского прапора! Невже у тебе мозку не вистачає? Або всім рулять гроші? У тому числі і твоїми життєвими інтересами. У тебе ж є ДІТИ. Про них ПОДУМАЙ !!! Я старше! І я більше пам'ятаю! Я ПОМНЮ ТЕ, ЩО ТИ І ПАМ'ЯТАТИ НЕ МОЖЕШ! Ти ще писалася в "тлусікі", а я вже ногами ходив. І постарайся писати без помилок. Ти погано в школі вчилася? Пора дозріти розумово і морально!

І відповідь українки: 

 

Тобі соромно має бути таку маячню писати! Відповідаю тобі, так, я особисто бачила РОСІЙСЬКИХ ОКУПАНТІВ, 15 лютого в Широкино, коли я людей звідти евакуювала, коли по нас "гради" лупили російського виробництва, і так, сьогодні проти нас воюють покидьки російської армії, тому що жоден поважаючий себе офіцер не піде воювати проти України, і це у нас все з вашого мовчазної згоди і вашого президента путина. Я багато чого надивилася за цей рік, і точно не ти мені будеш рот закривати, я не брала зброю і не йшла воювати, але я бачила жінку, у якої двоє онуків в Безіменному на очах розірвало від російських снарядів, я була на похороні, коли дідусь ховав своїх дочку, внучку, правнука, вони просто приїхали його провідати і всі загинули на м-ні Східний від російських "градів" і не дай бог вам таке ж пережити. Чим ти пишаєшся російський офіцер? Тим, що у вас найсильніша армія, так ніхто і не сперечається, тим що ви можете за дві години стерти Україну з лиця землі, на жаль, можете. Але ти забув, що в цій самій Україні у тебе живе ТВОЯ СІМ'Я, ТВОЯ МАТИ, ТВОЯ СЕСТРА, ПОХОВАНИЙ ТВІЙ БАТЬКО (((. І МЕНІ ПРОСТО ТЕБЕ ЖАЛЬ, ти говориш за мої помилки, подивися як ти сам пишеш, утворений ти наш, але ето_ НАША КРАЇНА, і ніякої путин не зможемо вказувати, що робити, а ти живи в своїй Расс і забудь про таку країну і свою батьківщину Україну, таким як ти холуям путінським у нас місця немає !!

Ось такі справи....