Війна
15 жовтня 2016
Бойовики кілька десятків разів обстріляли позиції сил АТО
"Режим тиші" насправді не тихий
news-image

Напротязі дня бойовики 23 рази обстрілялі позиції українських військових у зоні АТО. Про це повідомляє пресс-центр штабу АТО, передает «Є!».

Російські окупаційні війська продовжують порушуваті Мінські домовленості. Упродовж дня зафіксовано 23 випадки відкриття вогню по українських позіціях

 - сказано у Повідомленні.


На маріупольському напрямку відбулось 8 обстрілів. Під вогонь з мінометів калібру 120 мм попали позіції сил АТО у Мар'їнці, Широкино, Красногорівці. Окрім зброї великого калібру, бойовики застосовувалі кулеметну та стрілецьку зброю.
На Луганському напрямку противник 12 разів порушував "режим тиші". Зокрема, в районі Новозванівкі з боку бойовіків по українських позиціях відбуліся обстріли з артилерії 122 та 152 калібрів, в Попасній - Із мінометів калібру 82 мм та Стрілецької зброї, а около Новоолександрівкі - з мінометів обох калібрів.
На Донецькому напрямку зафіксовано три випадки порушення "режиму тиші" з боку Російсько-окупаційніх війск. У районі Троїцького, Авдіївкі та Новгородська окупанти обстріляли позиції українських захисників з гранатометів різніх систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.