Війна
16 жовтня 2016
43 обстріли провели бойовики за минулу добу по позиціям сил АТО
Обстріли українських позицій продовжуються на всіх напрямках фронту.
news-image

Бойовики за минулу добу 43 рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Фейсбук в неділю вранці.

Зафіксовано на луганському напрямку 19 провокацій з боку незаконних збройних формувань. У напрямку Новозванівка противник використовував артилерію калібру 152 і 122 мм. У Новоолександріївці обстріли тривали з мінометів 120 калібру, в Станиці Луганській - з 82-мм мінометів. Також по підрозділах Збройних сил України вели вогонь з артилерії калібру 122 мм і мінометів обох калібрів в районі Попасній, інформує «Є!» з посиланням на "Інтерфакс".

На маріупольському напрямі відбулося 18 випадків порушення режиму припинення вогню. З мінометів калібру 120 і 82 мм противник відкрив вогонь по позиціях сил АТО в районах Мар'їнки і Красногоровки. У Широкино крім мінометів обстріли тривали з озброєння БМП, гранатометів і кулеметів великого калібру, а в Старогнатівці - із застосуванням стрілецької зброї.

На донецькому напрямку відбулося 6 обстрілів українських позицій. У Зайцеве з боку незаконних збройних формувань було застосовано вогонь з мінометів 120 калібру, а по захисникам Авдіївки, Новгородського і Троїцького противник використовував гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю.

Читайте також: В зоні АТО залишуться лише контрактники,- Півторак
Читайте також: Чи буде армія контрактною?