Війна
16 жовтня 2016
Луганські партизани помстилися за обстріли Станиці Луганської
Партизани відзвітували про успішні диверсійні операції.
news-image

Бійці Українського опору на Луганщині помстилися бойовикам за обстріл позицій сил АТО в Станиці Луганській. Вони підкралися до «нуля» і з озброєння потрапили в казарму «ополченців». У останніх втрати 200-ими.

Луганські партизани відзвітували про комплекс успішних операцій, проведених ними на окупованих територіях Донбасу з 13 по 15 жовтня 2016 року, інформує «Є!» з посиланням на Преса України.

«Найбільш ефективна операція проведена в ніч на 15 жовтня в районі н.п. Сокільники. У казармі бойовиків трапилася печалька... Щось в неї потрапило, хтось із росіян ( «іхтамнет» ..., ага, щас) поїде в Ростов в дерев'яному макінтоші. Ми не просто так вийшли так близько до «нуля» і саме на цю казарму - а не треба було стріляти по нашим хлопцям у Станиці Луганській!» - повідомили вони на одній зі своїх сторінок в соцмережах.

До цього, кажуть, була невелика «розминка» - скидання листівок над окупованими Ровеньками і Антрацитом з привітаннями до Дня захисника України. Також скидання було проведено навіть над самою «столицею ЛНР» - Луганськом 15 жовтня. За їх словами, погода в той день була прекрасною.

Нагадаємо, українські партизани влаштували чергову диверсію на окупованих територіях. Вони скинули тисячі листівок з проукраїнським поздоровленням з Покровою населення в Донецьку і Горлівці.

Читайте також: З фронту повернувся легендарний 34-й батальйон територіальної оборони