Як виглядають героїні серіалу «Секс у великому місті» 18 років потому
Героїні серіалу подарували жінкам багато приводів для посмішок.
news-image

Цьогоріч серіал "Секс у великому місті" відсвяткував 18 років з дня виходу першої серії, нагадує «Є!» із посиланням на Единственная.

Героїні серіалу подарували жінкам багато приводів для сміху, а висловлювання розкутих подруг стали крилатими.

Ми вирішили пригадати, як виглядали чотири нерозлучні подруги раніше, і дізнатися, чи сильно змінилися актриси, які виконують ролі Керрі, Саманти, Міранди і Шарлотти.

Сара Джессіка Паркер (Кері Бредшоу)

Цього року Сара відзначила 51-річчя.  Стиль зірки в макіяжі та зачісці не змінився: розпущене волосся, сяючий тон, акцент на очі та помада нейтрального відтінку.

У неї троє дітей.  Сара зізналася, що має любов до суконь і маніакальну пристрасть до туфель - як і у Керрі.

Кім Кеттролл (Саманта Джонс)

Кім Кетролл - найстарша із знаменитої четвірки. У серіалі вона почала зніматися, коли їй було 42 роки, в той час як всім іншим - 32-33.

Зараз актрисі 59 років.
За останні роки Кім стала менше зніматися. Наразі вона пише книги.


Крістін Девіс (Шарлотта Йорк)

У свої 50 років Крістен Девіс мало змінилася, на вигляд - вона все та ж Шарлотта: красиво укладене розпущене волосся, жіночні сукні і туфлі.

Крістін удочерила дівчинку. Акторську кар'єру вона залишила заради сім'ї.

Синтія Ніксон (Міранда Хоббс)

Від природи Синтія блондинка, але заради ролі Міранди актриса перефарбувалася в рудий колір, з яким проходила більше 10 років.

Зараз актрисі 50 років, і виглядає вона так само шикарно, як і багато років тому.

А ось від рудого волосся Синтія вирішила відмовитися. Актриса повернулася до блонду. У лютому 2011 року Ніксон народила сина. Незабаром після того, як акторці був поставлений діагноз - рак молочної залози, вона стала активістом в рамках допомоги жінкам, що страждають на хворобу і випустила кілька спеціальних документальних програм для NBC.