Резонанс
18 жовтня 2016
Погрози ватажків ДНР щодо помсти Мотороли
Ватажки ДНР змагаються в погрозах на адресу ліквідаторів Мотороли
news-image

Після смерті в ліфті донецької багатоповерхівки бойовика А. Павлова, відомого як Моторола, ДНР розгорнулася «широкомасштабна» кампанія з власного піару на його імені. Про це сепаратистському телеканалу заявив «міністр оборони» фейкової «республіки» Володимир Кононов. При цьому він і сам вирішив скористатися можливістю, щоб зв'язати себе з покійним терористом. Більш того, погрожував помститися тим, хто «за тисячі кілометрів» тролить Моторолу, передає «Є!».

Як і інші керівники бандформувань, Ст. Кононов пообіцяв помститися за смерть «друга» - і тим, хто «замовив» вибух у ліфта, і тим, хто заклав вибухівку. При цьому «міністр оборони» сказав, що «якщо б (Моторола) загинув на полі бою - це було б чесно, справедливо»...

Кононов зазначив, що у ДНР тепер багато хто намагається займатися самопіаром на теми вихваляння Мотороли, навіть якщо вони його не знали. А він знав, і може довго розповідати про померлого бойовику. Варто відзначити, що до Кононова подібні заяви робили Гіві (М. Товстих), Захарченко та багато інших менш «розкручені» ватажки терорганізації.