Війна
19 жовтня 2016
США поставлятиме зброю українській армії,- Полторак
Степан Полторак провів зустріч із представниками Конгресу США Вільямом Флоресом та Ендрю Харрісом та обговорив із ними ситуацію на Донбасі, стан відведення військ та питання надання Україні летальної зброї.
news-image

Міністр оборони України Степан Полторак провів зустріч із представниками Конгресу США Вільямом Флоресом та Ендрю Харрісом. У ході розмови сторони обговорили ситуацію на Донбасі, стан відведення військ та питання надання Україні летальної зброї.

Про це міністр повідомив на своїй сторінці у Facebook. Степан Полторак зазначив, що російська агресія - виклик не лише Україні, а й ЄС та країнам НАТО, інформує «Є!» з посиланням на Znaj.ua.

У свою чергу конгресмен Вільям Флорес запевнив у подальшій підтримці, яку надаватиме США Україні як на політичній арені, так і в нагальних потребах.

"Американці вражені стійкістю українців та їхнім прагненням до незалежності та європейського майбутнього", зазначив Флорес.

 

Він також додав: "Конгрес США підтримує Україну на законодавчому рівні, в тому числі й у питаннях підтримання та продовження санкцій проти РФ".



Полторак зазначив, що у ході зустрічі сторони також обговорили питання щодо нагальних потреб українського війська, аби допомога, яка надходить та надалі надаватиметься партнерами, була актуальною.

"Такою, якої потребує українська армія сьогодні", написав Полторак.