Політика
20 жовтня 2016
Европа посилює тиск на Україну
Незважаючи на тиск Європи, Україна може відстояти свої позиції, - Логвинський
news-image

Незважаючи на певний тиск з боку Європи, Україна зможе відстояти свої позиції.

Як передає «Є!», так депутат фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський в ефірі телеканалу "112 Україна" прокоментував, яких результатів можна чекати від переговорів в "нормандському форматі".

"Від цієї зустрічі навряд чи варто очікувати, що щось станеться, щось буде по-іншому. Однак сьогодні у Порошенка в руках є залізний, дуже серйозний аргумент, якого не було раніше. Ми всі розуміємо, що ні парламент, ні фракція НФ, ні громадяни України, не підтримують вибори на Донбасі без умов безпеки. Разом з цим вимога і від Франсуа Олланда, і позиція Штайнмайера були досить жорсткими ", - зазначив Логвинський. Нардеп наголошує, що мінські угоди повинні привести до миру в Україні, а не суперечити цій меті.

 

"Мінські угоди в першу чергу повинні бути логічними і зрозумілими. Мінські угоди повинні привести до миру, взаєморозуміння, щоб наші громадяни, що в Херсоні, що в Донецьку, що в Криму були такими ж громадянами України, мали такі ж права і відчували себе в безпеки. Якщо ці мінські угоди суперечать цій логіці, то їх шлях закінчиться нічим. На сьогоднішній день, я думаю, що наш політикум повинен відстоювати інтереси наших громадян. Я думаю, що це виходить. І сьогодні, незважаючи на певні європейські атаки, ми можемо грамотно захищатися, ми можемо доводити свої позиції ", - зазначив він.