Події
20 жовтня 2016
У Корбана знову був обшук
Екс-лідер "УКРОПУ" припускає, що обшуки можуть бути пов'язані з сьогоднішніми подіями в міськраді Дніпра.
news-image

Екс-лідер партії "УКРОП" Геннадій Корбан заявляє про проведення у нього в Дніпрі обшуків співробітниками силових відомств. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Є!»

Сьогодні вранці у мене і у моїх соратників у Дніпрі знову щось шукають. Прокурори і співробітники Альфи з Києва. Навіть бронетранспортер знову підкотили. Як і в минулому, засоби не виправдали мети. Очікувано нічого не знайшли, крім дитячих комп'ютерів, - написав Корбан.

При цьому Корбан висловив повне здивування з приводу того, що відбувається. Він припускає, що обшуки можуть бути пов'язані з сьогоднішніми подіями в міськраді Дніпра.

За дивним збігом обставин усі ці події співпали зі спробою перевороту в міській раді. І навіть колишній заступник мера Філатова, пан Погребов, раптом заявив, що мер дослухається до людей , які щойно повернулися з місць не таких віддалених". Це про мене, чи що?

Пан Погребов, як людина керована впливовими людьми з УКРОПА, і як людина, що заручилася підтримкою Вілкула, має знати народну мудрість - від тюрми і від суми не зарікайся, - написав Корбан.

 

Читайте також: Російські митники відкрили вогонь по машинах, що перевозили м'ясо з України