Суспільство
12 грудня 2014
Обід рудого кота в аеропорту Владивостока коштував майже 60 тисяч рублів (відео)
Вночі ненажерливий кіт забрався у магазин, де проліз в охолоджуючу вітрину з продукцією. Таким чином, нахабний злодій не тільки наївся на все життя, але і зіпсував цілу вітрину.
news-image

Про це повідомляє «Єдність» із посиланням на PrimaMedia.ru. 

 Рудий кіт пообідав морськими делікатесами на 60 тисяч рублів в магазині "Рибний острівець", який знаходиться в аеропорту Владивостока.  Працівники аеропорту застукали тварину за поїданням кальмара гарячого копчення і сушеної камбали.

 «Він не тільки з'їв кальмарів і камбалу, він надірвав пакети з сушеним восьминогом та іншими морськими делікатесами. По багатьох -  потоптався, як у приказці "що не з'їм, то понадкушую". Звичайно, довелося всю продукцію, що була в цій вітрині, вилучити і опечатати. Вона підлягає утилізації. А в холодильнику ми провели дезінфекцію і санітарну обробку. Загалом, кицька завдала нам  збитків  - товару на 60 тисяч пропало, -  розповідає власниця магазину Ірина Кузьмина.

Яким чином рудий злодюга зміг потрапити у  магазин та в термінал – залишається загадкою.

"У зв'язку з вимогами щодо дотримання безпеки польотів та інших заходів безпеки, утримання тварин в аеропорту заборонено наказом генерального директора. Крім того, підприємство має договори зі спеціалізованими установами на проведення різних профілактичних санітарних заходів, що виключає можливість перебування бродячих тварин у терміналі. Можливо, кота випадково випустили або загубили пасажири. Адже тварин у нас перевозять доволі часто. Разом із тим, не цілком з'ясовано обставини, за яких кішка потрапила всередину вітрини магазину. Відомо, що магазин закривається повністю рольставнями, холодильні вітрини також повинні закриватися. На нашу думку, саме магазин повинен забезпечити безпеку своєї продукції", – прокоментували ситуацію в прес-службі Міжнародного аеропорту Владивостока.