Резонанс
20 жовтня 2016
Ольгу Фреймут побив директор м'ясокомбінату (фото)
Зірку "1+1" та ведучу проекту "Новий інспектор Фреймут. Міста" Ольгу Фреймут вдарив директор м'ясокомбінату під час роботи над програмою у Хмельницькому.
news-image

Телеведуча  відгукнулася на прохання глядачів перевірити місцевий м'ясокомбінат "Проскурів М'ясо", на який жителі міста неодноразово скаржилися через кров, що витікає на городи, сморід та велику кількість щурів. Передає «Є!» з посиланням на ТСН.

Таємні агенти, які працювали на м'ясокомбінаті, підтвердили нарікання хмельничан. 

Ольга Фреймут з командою проекту приїхала до м'ясокомбінату, щоб перевірити та побачити все на власні очі.
Від сильного удару у телеведучої залишився великий синець на спині. 

"Ця інспекція - найжорстокіша і найкривавіша за всі сезони. Я поїхала в " Проскурів М'ясо", бо кликали люди: не можуть закрити, а владу неодноразово просили. Агенти, які влаштувалися на роботу, підтвердили нарікання хмельничан. А коли ми з командою зайшли всередину, то в якийсь момент заклякли від побаченого. Свиней не просто вбивають, а катують. Нелюдські умови праці. І раптом на нас налетів кремезний мужчина, почав видирати камери, кричати на мене. Потім перейшов на підозріло лагідну інтонацію і запропонував мені все показати. Я повірила. Чоловік відчинив якісь двері (це був чорний вхід) і сильним ударом у спину виштовхав мене надвір. Потім на наших охоронців напали інші чоловіки, почалася місилівка... наші хлопці не мають права бити у відповідь - собою вони прикривали нас і захищали камери; їх збивали, роздерли одяг", - ділиться Ольга Фреймут.


Мати двох дітей Ольга Фреймут зазначає, що грубі дії та жорстоке поводження директора "Проскурівм'ясо" лише підтверджує правдивість нарікань місцевих жителів.