Резонанс
20 жовтня 2016
Дві важливі новини про вбивство Мотороли
Найближчим часом Генпрокуратурою буде передано до суду.
news-image

Відомий український політолог вважає, що майже непомітно пройшли новини про те, що найближчим часом Генпрокуратурою буде передано до суду справу одного з батьків «Російської весни» на Луганщині Олександра Єфремова про те, що в розшук був оголошений старший син колишнього президента Віктора Януковича, Олександр Янукович, передає «Є!».

«На жаль, всього букета скоєних Януковичем злочинів до розуму поки довели тільки обвинувачення в заволодінні резиденцією «Межигір'я» та його подальшої легалізації. Найтяжчі звинувачення на адресу Януковича-молодшого повинні стосуватися його безпосередньої участі в трагічних подіях листопада 2013 – лютий 2014 рр. Але і пред'явлених звинувачень виявилося достатньо, щоб вивести з рівноваги сина екс-президента, що вилилося в його істерику в інтерв'ю російських ЗМІ», – зазначив Тарас Березовець.


За його словами, в цілому, динаміка роботи ГПУ по резонансних справах вселяє оптимізм. З урахуванням відбувається зачистки лідерів бойовиків, останнім з яких в інший світ пішов Арсеній Павлов (Моторола), ГПУ потрібно максимально ретельно підготувати до суду справа Єфремова, оскільки скоро підозрюваних у створенні ЛДНР можна буде допитати хіба що на тому світі.