Події
21 жовтня 2016
У Лондонському аеропорту зупинили всі вильоти, через хімічний інцидент
В аеропорту Лондона евакуювали весь термінал - як пасажири, так і персонал. В аеропорт прибули також лікарі та поліція.
news-image

Служба швидкої допомоги Лондона повідомила про госпіталізацію 26 осіб зі скаргами на утруднене дихання з Аеропорту Лондон-Сіті після очевидного хімічного інциденту, як передає «Є!» з посиланням на Reuters.

Медики повідомили, що всім постраждалим була надана медична допомога, двоє пацієнтів потребують більш тривалому лікуванні. В середині сьогоднішнього дня в лондонському аеропорту спрацювала пожежна сигналізація, сотням пасажирів і обслуговуючого персоналу було наказано покинути будівлю одного з терміналів. Багато з них стверджували, що погано себе почувають. Всі рейси, що прибували в цей час в аеропорт, зокрема – з Амстердама, Белфаста і Парижа, були перенаправлені в інші аеропорти. 

Натовпи пасажирів скупчилися на злітно-посадкових смугах в очікуванні подальших вказівок. За попередньою інформацією, причиною сигналу тривоги стало повідомлення про пожежу, однак обставини інциденту все ще з'ясовуються – які-небудь ознаки пожежі так і не були виявлені. Спецслужби Великобританії також ще не зробили ніяких заяв з приводу того, що відбувається.