Суспільство
21 жовтня 2016
Донька вбила матір та сховала частину тіла під ялинкою (відео, 18+)
Причиною жорстокого вбивства на Полтавщині стала майнова сварка.
news-image

У Лубнах розкрито жахливий злочин – убивство та розчленування старенької жінки. Під підозрою опинилася рідна донька загиблої, передає «Є!».

Правоохоронці вже затримали вірогідну вбивцю та оперують інформацією про те, що причиною злочину став майновий конфлікт. 40-річна донька вбила 70-річну матір після сварки, котру спричинив заповіт – старенька хотіла, аби її квартира по смерті перейшла іншій людині. Доньку це обурило, що й призвело до трагедії.

Про злочин стало відомо, коли діти випадково знайшли закопану під ялинкою людську голову. Лише експертиза змогла встановити, що частина тіла належить жінці. Містом поповзли моторошні чутки про маніяка та загадкові релігійні ритуали. Хтось пояснював появу голови загибеллю людини на залізниці, після чого, мовляв, безхатні собаки могли вночі принести й закопати голову. Однак після встановлення особи жертви слідство швидко дізналося правду – стареньку матір убила рідна донька, а прагнучи приховати злочин, тіло розрубала і по частинах закопала в різних районах Лубен і за містом. За вчинене підозрюваній загрожує 15 років тюрми або довічне ув'язнення.