Події
22 жовтня 2016
Російський авіаносець висміяли у соцмережах (Відео)
Російський авіаносець "Адмірал Кузнєцов" відправився на бойове завдання
news-image

Телеканал "Белсат" опублікував на своєму каналі в Youtube відео того, як важкий російський авіаносець "Адмірал Кузнєцов" (в минулому "Леонід Брежнєв") проходить через Ла-Манш в напрямку Середземного моря і Сирії. При цьому силова установка авіаносця випускає в небо потужні клуби чорного диму. Повідомляється, що в соціальних мережах висловили побоювання, що корабель завдає екологічної шкоди навколишньому середовищу, і висміяли російський авіаносець. Деякі припустили, що корабель загорівся. Інші написали, що НАТО буде нескладно знайти і знищити судно, оскільки дим з його труби видно за багато кілометрів.

Про це інформує «Є!».

У прес-службі російського Північного флоту повідомили, що 15 жовтня корабельна група на чолі з важким авіаносним крейсером "Адмірал Кузнєцов" вирушила в похід в райони Північно-Східної Атлантики і Середземного моря. У зв'язку з проходженням російських військових кораблів в територіальних водах Сполученого Королівства був приведений в стан підвищеної бойової готовності королівський флот.
У НАТО визнали такі дії свідченням того, що Росія має намір посилити штурм сирійського Алеппо протягом наступних двох тижнів.