Політика
25 жовтня 2016
Меркель демонструє залізну витримку Путіну
Через підтримку Росією бойовиків не було жодного дня, коли б дотримувався режим припинення вогню на сході України, зазначила Меркель.
news-image

Канцлер Німеччини Ангела Меркель демонструє небувалу витримку та терпіння щодо агресивної поведінки Росії, оскільки вона готова йди на будь-які поступки заради збереження миру, передає «Є!».

Таку точку зору висловив російський опозиціонер, публіцист і соціолог, який живе в Берліні, Ігор Эйдман, коментуючи нещодавню зустріч глав держав "Нормандської четвірки".

"Західні лідери вже звикли, що Путін веде себе як на бандитських розборках: жене туфту, напускає пургу і плутає співрозмовників. Але в Європі впевнені: поки йдуть хоч якісь переговори, менше шансів, що знову виникне військове загострення. Меркель по психології – християнська гуманістка. Для неї головне, щоб не було війни. Вона впевнена: треба використовувати всі засоби, щоб максимально відвести від України пряму військову загрозу. Меркель переконана: будь-які переговори по Україні та Сирії, навіть такі ідіотські, як були в Берліні, краще, ніж війна", – розповів Эйдман.