Політика
26 жовтня 2016
Завдяки закону про спецконфіскацію чиновники будуть відбирати майно українців без суду - Рабінович
Нардеп впевнений, що закон «Про спецконфіскацію» дозволить чиновникам порушувати всі правові норми.
news-image

Підготований депутатами законопроект «Про спецконфіскацію» не вирішує соціальних несправедливостей, але дозволяє чиновникам порушувати всі правові норми. Таку думку висловив депутат Верховної Ради Вадим Рабінович в ефірі одного з центральних телеканалів, передає «Є!»

Кожен українець тепер без суду та слідства має віддати оцим "чесним" правоохоронним органам свій дім, свою машину, свої заробітки – ну все, що їм там хочеться. І це без суду, я повторюю! Такого не було ані в більшовицькій Росії, ані в фашистській Німеччині, ніде. Я вже не знаю, що вони ще вигадають, аби знищити цей народ! – заявив політик.


За словами Вадима Рабіновича, автори цього законопроекту прикриваються грошами Януковича для того, щоб отримати можливість без судів забирати майно в українців.

Пашинський пробиває цей закон. Він наче хоче, щоб повернули гроші Януковича, щоправда, там того Януковича й близько нема. І сьогодні генпрокуратура сказала, що на те, аби повернути хоч якісь гроші Януковича потрібно 5−7 років! То про яку спецконфіскацію насправді мова? Може, просто кожен віддасть Пашинському частину свого майна?! − додав Вадим Рабінович.


Нагадаємо, в четвер 20 жовтня Верховна Рада вже вдруге не змогла внести до порядку денного сесії законопроект про стягнення в дохід держави необґрунтованих активів. Питання законопроекту № 5142 не набрало 226 мінімально необхідних голосів.