Події
27 жовтня 2016
П'яний «мажор» влаштував смертельне ДТП в Одесі і втік (відео)
В BMW виявили документи на ім'я 21-річного Магомеда Берсанова і 22-річного Валерія Ганченко, також відомо номер автомобіля: ВН 7770 ВР.
news-image

У мережі з'явилися фотографії 21-річного Магомеда Берсанова і 22-річного Валерія Ганченко, які перебували в автомобілі BMW водій якого влаштував смертельне ДТП в Одесі, передає «Є!».

"З безмежної ДТП в Одесі. Думка гранично проста. Покидьки які скоїли ДТП і втекли і в процесі штрикнули ножем свідка повинні бути посаджені. Якщо їх батьки та родичі заховають або відправлять на історичну батьківщину , вони повинні і зобов'язані самі будуть відповісти за смерті і травми. РДБ бере цю справу під свій громадський контроль. Будь-яку інфу по цим відморозкам та їх батькам чекаємо з задоволенням. Тому народ не хвилюйтеся, ніхто їх не відмажеться і ні з ким вони не домовляться", написав лідер "громадської Ради безпеки" в Одесі Гордієнко.

Також автомобіль BMW збив трьох людей, які очікували транспорту на зупинці. Постраждалі були доставлені в медичні установи. Зокрема, одного з постраждалих діставали з підвалу, куди його відкинуло від удару.