Події
28 жовтня 2016
Автомобіль ОБСЄ потрапив під обстріл недалеко від Донецька
Обстріл стався в районі Мар'їнки.
news-image

В автомобіль Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в районі лінії зіткнення на північний захід від окупованого Донецька потрапила куля, йдеться в звіті СММ ОБСЄ, передає «Є!»

27 жовтня спостерігачі місії перебували між двома контрольно-пропускними пунктами в контрольованій українським урядом Мар'їнці, коли почули важкі перестрілки між Мар'їнкою та контрольованою бойовиками "ДНР" Олександрівкою.

Близько 17.00 під час поїздки на останню контрольовану Збройними силами України позицію перед в'їздом на контрольовану урядом територію ... ті, хто їхав в останньому автомобілі конвою з трьох осіб почули глухий звук, схожий на прокол в шині, - повідомляється в звіті.

Після огляду автомобіля виявилося, що куля пробила колесо з лівого боку.

Жоден з членів СММ не постраждав. Спільний центр по контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) був проінформований, - йдеться в звіті.

Конфлікт між українською армією і проросійськими бойовиками на сході України триває з квітня 2014 року.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ веде спостереження за ситуацією на Донбасі з весни 2014 року. Вона регулярно готує звіти про обстановку в країні, а також бере участь в переговорах між сторонами конфлікту на Донбасі. Мандат місії був продовжений до кінця березня 2017 року.

Читайте також: Аваков задекларував 760 пляшок вина
Читайте також: Зловмисник, який звільнився за законом Савченко, вчинив двадцять злочинів