12 мільйонів боргу має рівненський аеропорт
Квитки на авіарейси можуть зробити дешевшими.
news-image

Рівненський аеропорт має найближчим часом сплатити 6 мільйонів гривень боргу до Пенсійного Фонду. Решту – ще 6 мільйонів боргів можуть реструктуризувати та розтягнути їх сплату на п’ять чи більше років. «Гасити» борги хочуть за кошти обласного бюджету, передає «Є!»

Про це повідомив заступник голови Рівненської облдержадміністрації Ігор Тимошенко на засіданні постійної комісії з економічних питань та комунальної власності. Передає прес-служба Рівнеоблради. 

З його слів, аби половину боргу сплачувати поступово, можна звернутися до суду. Якщо рішення буде позитивне, то рахунки аеропорту можна розблокувати і залучати інвесторів.

Депутати Рівненської обласної ради підготували «антикризовий план діяльності Міжнародного аеропорту «Рівне» і презентували його міністру інфраструктури Володимиру Омеляну. 

За інформацією прес-служби Рівнеоблради, Міністр пообіцяв сприяти у наданні знижок для авіаперевізників. Це дозволить здешевити квитки на рейс та продовжити дозвіл на користування радіочастотами, щоб аеропорт мав можливість обслуговувати нічні рейси.

Погасити борги підприємства області доведеться самотужки – Уряд їх списувати не буде.