Суспільство
29 жовтня 2016
«Ви настільки нікчемні, що вас навіть важко ненавидіти», - президент благодійного фонду про чиновників
Про те, в якій країні живемо
news-image

Сотні мільйонів доларів США готівкою, колекції годин на мільйони доларів, винні погреби з пляшками по ціні однокімнатної квартири, картини - надбання світового мистецтва, яким місце в національних музеях, монети, скульптури, десятки будинків з площами палаців, квартири розміром більше резиденцій глав держав у яких ми клянчимо гроші, десятки супер дорогих автомобілів ...

У країні - де немає нормальної дитячої лікарні, немає європейського рівня школи, немає жодного людського університетського кампусу.

Україні - де чемпіонат по футболу можна зіграти за два тури, а з хокею особливо і грати нормально ніде.

У країні з убогими бібліотеками і розграбованими музеями.

У країні - де воїни АТО і пенсіонери повинні платити військовий збір і де прожитковий мінімум знаходиться значно нижче рівня бідності за всіма індикаторами ООН.

У країні - де ніхто не винайшов айфон, ніхто не створив Майкрософт, ніхто не виробляє мерседес, де немає найвищої будівлі в світі або найсучаснішою траси формули один.

У країні - де кращі спортсмени в світі можуть бути тільки серед інвалідів тому, що кожен день борються за життя як за медалі на олімпіаді.

У країні - де за 25 років не зняли ні один світовий шедевр, що не написали бестселер, не створили робота, унікальний матеріал або ліки.

У країні, де 90% молоді мріє емігрувати, а старі нормально поїсти.

У країні - де волонтери за останні гроші і добровольці ризикуючи життям зберегли незалежність.

У цій країні такі багаті і такі непотрібні люди? у владі! Хто ви, тварюки?! Ви сподіваєтеся жити вічно?! Вам три пляшки вина або один годинник здаються важливіше шкільного стадіону або життя онкохворої дитини?

Вам картини важливіше голодних і все ще обірваних солдатів на передку ?!

У вас на дрібні витрати будинку в тумбочці пенсія роботяги за 200 років? Так ви дбаєте про свій народ який дозволив вам дебилам, покидькам і неукам все це мати ?!

Я не знаю такої віри, яка вас могла б врятувати від гніву людського і Божого.

Ви настільки нікчемні, що вас навіть важко ненавидіти, вас зневажають всі нормальні люди, які все ще є в Україні, і мені щиро шкода ваших дітей і онуків.

 

Пише на своїй сторінці Facebook Володимир Полочанінов, президент благодійного фонду "Рух Молоді", передає «Є!» | Єдність.інфо (Орфографія і пунктуація автора збережені, – прим. «Є!» l Єдність.інфо).