Суспільство
31 жовтня 2016
«Хочу заміж!» - 24-річна дівчина пропонує себе в дружини через Facebook
Ганна Романенко вірить у силу соцмереж.
news-image

У соціальній мережі Facebook 24-річна Ганна Романенко, що мешкає у Києві,  написала "заклик", який, на думку дівчини, має допомогти їй знайти свою "половинку", передає «Є!»

Хочу заміж!... Бути матір'ю, багато діточок і жити у великому будинку на березі теплого моря (останнє - опціонально).

24 роки, 2 вищі освіти, живу в Києві. Все свідоме життя працюю над собою, читаю книги і відвідую різні тренінги.

Бігаю, танцюю, веду ЗСЖ (здоровий спосіб життя - ред.) , люблю багато сміятися, надихати і дякувати, пишу свою книгу. А ще люблю орхідеї, класичну музику і довгі сукні до підлоги, - пише дівчина.

Ганна зазначає, що перш за все - хоче реалізувати себе як жінка і вірить, що соцмережі допоможуть їй знайти коханого.

Також вона зауважила, що у свої двадцать чотири - вже відкрила з нуля IT компанію, прочитала понад 200 книг і відвідала більше 50 тренінгів, запустила освітню меценатську авторську е-мейл розсилку, яка виховує в жінках моральність і творення світу. А ще - "поставила на перше місце духовний розвиток та пройшла духовну школу" і продовжує розвиватися і виходити на новий рівень в цьому напрямку щодня.

Вважаю, що щаслива родина - це союз двох щасливих самодостатніх особистостей, де кожен знає своє призначення і вже тоді вони вирішують - чи йти їм разом,  і якщо так - то як завдяки синергії реалізувати задумане якісніше і швидше, для блага суспільства. Готова служити цілям чоловіка, - підсумовує допис дівчина.
Читайте також: Волонтерка Яна Зінкевич народила дитину