Економіка та бізнес
1 листопада 2016
Антирейдерський закон набув чинності в Україні
Країна зараз знаходиться у дуже скрутному становищі, і головне очікування інвесторів - це стабільність.
news-image

Завдяки антирейдерському закону, який сьогодні набув чинності, інвестиційний клімат в Україні значно поліпшиться. Про це заявив заступник міністра юстиції Павло Мороз на прес-конференції у Києві, повідомляє «Є!».

“Усвідомлюючи те соціально-економічне становище, у якому зараз опинилася наша держава, рейдерство є найголовнішим ворогом, тому що якщо держава не може забезпечити захищеність права власності наших громадян, бізнесу та іноземних інвесторів, то жоден іноземний інвестор у здоровому глузді не буде інвестувати сюди. Тому із набуттям чинності цим законом, я переконаний, що наша країна підніметься у рейтингу захищеності прав, у тому числі й іноземних інвесторів, що це покращить наш інвестиційний клімат”, - сказав Мороз.

Заступник міністра також подякував Президентові, Прем’єр-міністру та Верховній Раді за оперативне прийняття закону.

“Я вважаю, що країна зараз знаходиться у дуже скрутному становищі, і головне очікування інвесторів - це стабільність, і це не стосується війни. Їх очікування у більшості досить прагматичні, аби в державі були встановлені постійно діючі правила гри, аби була довіра до інституцій влади. Я переконаний, що ця довіра зростає щодня, і сподіваюся, що ця тенденція не знизиться”, - наголосив Мороз.